22 Ekim 2018 Pazartesi

Zebra Perde Estetik Avantajları

Zebra Perde Estetik Avantajları 


Zebra perdeler
estetik açıdan birçok avantajı tüm perde sahiplerine eşit oranda sunmaktadır. Diğer perdelere oranla her mobilya ve oda ile mutlak uyum içerisinde olması da estetik açıdan bu ürünleri bir adım öne taşımaktadır. İsmini zebra perdenin desenli çizgilerinden alan bu ürünler son on beş yıl içerisinde çok daha fazla insan ve ev sahibi tarafından tercih edilmeye ve satın alınmaya başlanmıştır.
Zebra Perde Kullanım Avantajları
Ev hanımlarının bir numaralı tercihlerinin başında gelen bu dekoratif ürünler çok kolay bir şekilde temizlenme özelliğine ve ayrıcalığına sahiptirler. Bununla birlikte yaz ve kış aylarında fark etmeksizin toz tutmaya engel özel bir kumaş dokusu da bulunmaktadır. Çamaşır makinesine gerek kalmadan sadece bir temizleyici sıvı ve özel bez vasıtasında tüm perdelerin temizlikleri dakikalar içerisinde gerçekleştirilmektedir. Bu bakımdan ele alındığında hijyen açısından pratik bir kullanım çeşidi sunmaktadır. Aynı zamanda her zaman ve her odada dekoratif bir parlaklık ve stil olarak değerlendirilme özelliğini de bünyesinde barındırmaktadır.
Zebra Perde Çeşitleri ve Kullanım Alanları
Kendisine sosyal mecralarda ve yaşam alanlarında oldukça büyük bir kullanım alanı bulan zebra perde evlerin her odasında kullanılabilir olma özelliklerini de korumaktadır. Bununla birlikte çeşitli iş yerlerinde, ofislerde ve toplantı salonlarında da prestiji arttırmak ve dekoratif zevkleri ortak bir paydada buluşturmak için de tercih edilebilir. Zebra perdelerin artan talep ile birlikte piyasa içerisinde birçok çeşidi bulunmaktadır. Bunların başında tek mekanizmalı ve çift mekanizmalı olarak ikiye ayrılan çeşitler yer alır.
Tek mekanizmalı olan perdeler tek bir taraftan açılıp kapanma prensibine dayalı bir şekilde hizmet verirken çift mekanizmalı olan ürünler her iki taraftan da açılıp kapanma standartlarına sahiptir. Aynı zamanda artık düz desenlerin dışında çeşitli baskı modelleri ile birlikte çok daha renkli ve kreatif hale getirilmiş olan ürün çeşitleri de hem kataloglarda hem de vitrinlerde yeni sahiplerini beklemektedir. Renk çeşitliliği de söz konusu ürünlerde birçok farklı alternatife ev sahipliği yapmaktadır. Beyaz ve krem gibi ana renklerin yanı sıra sarı, turuncu ve kırmızı gibi renk seçenekleri de mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder